System Lens

System Lens 2.2

Simpele en effectieve resource manager voor OSX

Wil je precies in de gaten houden welk programma wat verbruikt op je Mac, dan is System Lens een simpele en effectieve oplossing.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Makkelijk te gebruiken
  • Laat zien welke apps veel geheugen verbruiken
  • Mogelijkheid tot geforceerd afsluiten

TEGEN

  • Laat geen exact CPU verbruik zien

Uitmuntend
8

Wil je precies in de gaten houden welk programma wat verbruikt op je Mac, dan is System Lens een simpele en effectieve oplossing.

Makkelijk apps beheren in OS X

System Lens doet denken aan Task Manager in Windows of Activities Monitor in OS X. Je beheert alle lopende programma's in één venster. Is je Mac traag, dan fix je dat met een programma als System Lens.

Geforceerd stoppen en bronverbruik checken

De handigste functie in System Lens is het direct afsluiten van programma's die problemen veroorzaken. Dit werkt min of meer hetzelfde als de "Forceer stop" optie in de activity monitor. Gebruik je deze optie, vergeet dan niet eerst je werk op te slaan (tenzij je app helemaal is vastgelopen).

In plaats van te laten zien hoeveel procent van je CPU je apps verbruiken, laat System Lens zien of ze een laag, gemiddeld of hoog percentage verbruiken. Handig voor degenen die gewoon snel willen zien hoeveel er ongeveer verbruikt wordt, hoewel sommigen misschien juist wel de exacte cijfers willen.

Heel makkelijk te gebruiken

System Lens staat in je menubalk. Wil je zien waarom je Mac traag is en welk programma al je geheugen verbruikt, dan klik je op het icoontje en bekijk je de lijst van applicaties die open staan en hoeveel van je CPU ze gebruiken. Klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek om te bepalen welke apps System Lens moet tracken.

Simpel en effectief

System Lens is een makkelijke manier om je Mac weer soepel te laten lopen en te voorkomen dat applicaties hem trager maken.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
System Lens

Download

System Lens 2.2

Beoordelingen about System Lens